Arheološko istraživanje na lokalitetu Jezera – Crikvina na sjevernom Velebitu (In situ, 2024)
Tijekom rujna 2022. godine nastavljena su arheološka istraživanja na lokalitetu Crikvina na predjelu Jezera (sjeverni Velebit). Istraživanje je nastavak probnih arheoloških istraživanja započetih 2019. godine unutar suhozidnog objekta koji je u usmenoj predaji poznat kao pastirska crkva posvećena sv. Anti.
Keywords: Jezera-Crikvina; Velebit; crkva; novi vijek