Arheološka istraživanja na lokalitetu Ljubljana u Ljupču kod Zadra (In situ, 2024)
Rad donosi rezultate arheoloških istraživanja provedenih u sklopu terenske nastave studenata arheologije tijekom 2023. godine na lokalitetu Ljubljana u Ljupču.
Keywords: Ljubljana; Ljubač; srednji vijek; novi vijek; Sv. Marcela; Sv. Marija