Prikazi (Libellarium: časopis za istraživanja u području informacijskih i srodnih znanosti, 2022)
Mateo Žagar, Grafolingvistika srednjovjekovnih tekstova. Zagreb: Matica hrvatska, 2007.Aleksandar Stipčević, Socijalna povijest knjige u Hrvata. Knjiga III. Od početaka hrvatskoga narodnog preporoda (1835.) do danas.Zagreb: Školska knjiga, 2008.Miha Kovač, Never Mind the Web, Here Comes the Book. Oxford: Chandos Publishing, 2008.Miha Kovač - Nives Tomašević, Knjiga, tranzicija, iluzija. Zagreb: Naklada Ljevak, 2009.